3D-mallinnus

Korkealaatuiset 3D-mallinnukset avuksi suunnitteluun tai markkinointiin

Yksityiskohtaiset 3D-mallinnukset

Meiltä voit helposti tilata laadukkaat ja yksityiskohtaiset 3D-mallinnukset vaikkapa suunnitteilla olevasta tuotteesta, rakennuksesta tai ulkoalueesta. Toteutamme suunnitelmiesi pohjalta tarkat ja havainnollistavat 3D-kuvat, joiden avulla voit antaa selkeän ja realistisen kuvan mallinnettavasta asiasta.

Luomamme 3D-mallinnukset antavat esimerkiksi arkkitehdeille ja tuotesuunnittelijoille mahdollisuuden tarkastella suunnitelmiaan kolmiulotteisesti, jolloin niiden mahdolliset ongelmat tai kehitystarpeet on helpompi havaita. Ne myös auttavat havainnollistamaan potentiaalisille rahoittajille, asiakkaille tai sidosryhmien edustajille miltä lopullinen tuote tulee näyttämään.

Tarvitsetko 3D-mallinnusta tuotteelle tai talolle?

3D-visualisointi on erinomainen keino näyttää myyntikohteesi parhaat puolet jo ennen sen valmistumista. Luomme uudiskohteestasi tyylikkään ja yksityiskohtaisen 3D-havainnekuvan, jonka avulla potentiaaliset ostajat pääsevät ihastelemaan kohdetta mahdollisesti jo ennen kuin sen rakentamista on edes aloitettu. Näin saat markkinointikampanjasi aikaisemmin käyntiin ja vauhditat kohteesi myyntiä.

3D-visualisointi onkin nykyään keskeinen osa uudiskohteiden ennakkomarkkinointia. Se antaa rakennuttajille ja välittäjille tavan herättää ihmisten mielenkiinto ja tuleville ostajille mahdollisuuden tutustua kohteeseen jo hyvissä ajoin.

3D-visualisointipalveluitamme hyödyntävät muun muassa arkkitehtitoimistot, rakennusyritykset, suunnittelijat, talovalmistajat sekä mainostoimistot.

Tarvitsetko 3D-mallinnusta tuotteelle tai talolle?

Kerro meille lisää mallinnettavasta kohteesta, niin me kerromme, miten voimme auttaa!