3D-visualisointi

Näyttävät 3D-visualisoinnit uudiskohteiden ennakkomarkkinointiin

3D-visualisointi on erinomainen keino näyttää myyntikohteesi parhaat puolet jo ennen sen valmistumista. Luomme uudiskohteestasi tyylikkään ja yksityiskohtaisen 3D-havainnekuvan, jonka avulla potentiaaliset ostajat pääsevät ihastelemaan kohdetta mahdollisesti jo ennen kuin sen rakentamista on edes aloitettu. Näin saat markkinointikampanjasi aikaisemmin käyntiin ja vauhditat kohteesi myyntiä.

3D-visualisointi onkin nykyään keskeinen osa uudiskohteiden ennakkomarkkinointia. Se antaa rakennuttajille ja välittäjille tavan herättää ihmisten mielenkiinto ja tuleville ostajille mahdollisuuden tutustua kohteeseen jo hyvissä ajoin.

3D-visualisointipalveluitamme hyödyntävät muun muassa arkkitehtitoimistot, rakennusyritykset, suunnittelijat, talovalmistajat sekä mainostoimistot.

Tehosta kiinteistöjen myyntiä korkealaatuisilla 3D-visualisoinneilla

Fotorealistiset 3D-visualisoinnit

Toteutamme rakennuskohteesi suunnitelmien pohjalta valokuvatarkat ja tunnelmalliset 3D-havainnekuvat kohteesta. Luomamme yksityiskohtaiset kuvat esittelevät tarkasti kohteen eri ominaisuudet ja antavat potentiaalisille ostajille todenmukaisen ja positiivisen mielikuvan kohteesta.

Kohteen 3D-visualisointi voi olla juuri niin kattava kuin haluat. Voit esimerkiksi tilata 3D-havainnekuvat vain uudiskohteesi kaikkein houkuttelevimmista piirteistä, tai voimme tehdä kattavat visualisoinnit kohteesta joka puolelta.

Kohteen tarkat 3D-sisäkuvat

Laadimme kohteen eri huoneista tarkat 3D-visualisoinnit, joiden avulla asiakaskuntasi saa perusteellisen käsityksen rakenteilla olevasta asunnosta tai muusta kiinteistöstä. Kuvistä käy selkeästi ilmi muun muassa tilojen mittasuhteet ja miltä kohteen sisätilat tulevat valmiina näyttämään.

Näyttävät 3D-sisäkuvat paitsi antavat ihmisille realistisen käsityksen kohteesta, myös luovat siitä lämmintä ja kodikasta mielikuvaa. Hyvä 3D-visualisoinnin avulla tuleva ostaja voi jo kuvitella itsensä asumassa uudiskohteessasi, vaikka rakennusprojekti olisi vielä vasta alkuvaiheessa.

Tyylikkäät 3D-ulkokuvat rakennuksesta

Hyödyntämällä 3D-visualisointia kohteen ulkotiloista pystyt antamaan positiivisen kuvan paitsi rakennuksen julkisivusta, myös koko asuinalueesta. Luomme uudiskohteesi ulkotiloista tyylikkäät fotorealistiset 3D-kuvat, jotka näyttävät, miltä rakennus tulee näyttämään asuinympäristössään. Voimme myös laatia laajempia 3D-aluekuvia, joilla voidaan helposti visualisoida esimerkiksi koko asuinalue.

Tarvitsetko 3D-visualisointia kohteellesi?

Kerro meille lisää visualisoitavasta kohteesta, niin me kerromme, miten voimme auttaa!